PRILOG IZ TV EMISIJE DOM2

 

 

Prilog iz TV emisije Dom2 snimljen je 16. 12. 2014. Kratka je to priča o tome tko smo i šta radimo. Snimali smo multifunkcionalni biljarski stol Atlantis. Boja drva je woodline bijeli a boja platna marin plavo.

 

 

OBJAVLJENO U MAGAZINU JUTARNJEG LISTA DOM I DIZAJN

Vila u srcu Istre i u njoj naravno – naš biljarski stol

Isporuku i montažu smo radili u rujnu 2013.

Pratite link i otvorite galeriju slika…

venezia arton 1venezia arton 2

PRILOG IZ EMISIJE, ŽIVOT JE LIJEP, PRIKAZANE NA HRT1, 06. 04. 2016.

Ponovno smo imali snimanje, ovaj put za nacionalnu televiziju. Prilog je objavljen u emisiji – život je lijep, 06. 04. 2016. Snimali smo multifunkcionalni stol Atlantis u veličini 214X120cm, boja drva – močvarni hrast. Snimanje je obavljeno u Hlevnici nedaleko od Durmanca. Ovim putem zahvaljujem Ivici i Jasni Raškaj na ustupljenom prostoru za snimanje, te Ani Raškaj i Marku Vadlja na glumačkim vještinama.

OBJAVLJENO NA PORTALU HRT MAGAZIN

 

biljarski stolovi davor vadlja

 

EMITIRANO NA HRT-U I OBJAVLJENO NA PORTALU HRT MAGAZIN

U centar za mlade grada Samobora isporučili smo biljarski stol, stol za stolni nogomet i pikado. TV prilog o Samoborskom "bunkeru" emitiran je u emisiji HRT-a, regionalni dnevnik. Klikom na slike možete pročitati cijeli tekst objavljen na portalu HRT magazin.

 

 

 

 

objavljeno na HRT4

 
 

OBJAVLJENO NA PORTALU TELEGRAM.HR

Tekst je objavljen na portalu telegram.hr i na slikama, opet naš stol.

Stol smo isporučili u mjesto Bukov vrh, u proljeće 2014. godine.

Klikom na slike možete pročitati originalan tekst…

 

classic-bukov-vrh-portal-telegram

 

 

 

classic-bukov-vrh-portal-telegram1

 

 

 

OBJAVLJENO NA PORTALU TELEGRAM.HR

 

Na portalu telegram.hr objavljen je prilog o kompleksu superluksuznih vila izgradenih na otoku Sipanu. U dva navrata tokom 2016. godine bili smo tamo kako bi montirali dva biljarska stola. Klikom na sliku teksta mozete slijediti link i pročitati cijeli prilog. Slike stolova koje smo montirali na Sipanu nalaze se desno. Radi se o dva stola veličine 7ft i 8ft, model Odin. Za slikanje stolova trebali smo specijalnu dozvolu i sada kada je sve javno, mozemo se pohvaliti…

 

sipan

 

 

biljarski stol odin dubrovnik 02mj2016 4 biljarski stol odin dubrovnik 02mj2016 3 biljarski stol odin dubrovnik 02mj2016 2 biljarski stol odin dubrovnik 02mj2016 1