devider tab

 

Naš primarni posao je proizvodnja i prodaja biljarskih i biljarsko blagavaonskih stolova. No, iz godine u godinu broj kupaca koji dolaze iz turističkog sektora raste. Već odavno nije dovoljno "sunce i more". Ulaganjem u opremu za zabavu uljepšavate gostu godišnji odmor, a on je izabrao upravo Vas kao domaćina.  Upravo iz tog razloga odlučili smo proširiti našu ponudu. Uz biljarske stolove sada u ponudi imamo i druge oblike zabave za vaše goste.  

Dugogodišnje iskustvo koje smo stekli i više od 300 turističkih objekata koje smo opremili našim biljarskim stolovima, daje nam za pravo da kažemo: razumijemo Vaše potrebe i očekivanja. Razumijemo da je ulaganje u vrhunsku profesionalnu opremu za Vas kao turističke iznajmljivače uglavnom neisplativo. Isto tako razumijemo da oprema kuju trebate mora biti po prihvatljivim cijenama, ali dovoljno kvalitetna i izdržljiva, jer svaki tjedan imate nove goste… Dakle, trebate maksimalno dobar omjer cijene i kvalitete jer kupovinom loše opreme, kupujete si problem.

Na ovim stranama možete pronaći opremu za zabavu djece i odraslih. Ponuda je uska s razlogom. Mogli smo ovdje staviti i tisuće artikala, no kada bi nas pitali za preporuku, opet bi se vratili na ove koji su izdvojeni. Tako da su na ovaj način stvari jednostavnije.

 

 

Comments are closed.

 • STOLNI NOGOMET

  stolni2mali

   

  Ukoliko nemate mjesta za biljarski stol, stol za stolni nogomet odlična je alternativa.

   

  button

 • PIKADO

  pikado mali

  Pikado elektroničke i obične ploče. Oprema za pikado. Samostoječi i viseći ormarići za pikado ploče.

  button

 • SAUNE

  saune 278X186

  Ponuda infra crvenih (IR) suhih sauni. IR sauna može se postaviti bilo gdje u domaćinstvu, potrebna je samo slobodna utičnica.

   

  button